Dag 15 & 16 - Bowling och noir

2010/01/16
Säga vad man vill om mina resultat i bowling (de är skrämmande dåliga), men det är riktigt roligt! Det var ett bra tag sedan jag bowlade, senaste gången om jag inte missminner mig var med casinot och innan dess var det när jag själv arbetade i en bowlinghall. Chefen tyckte att jag var en sådan usel bowlare att han kände sig nödgad att ge mig extra bowlinglektioner, vilka inte visade sig ha någon effekt på kvällens resultat. Jag och J slogs om vem som kom sist medan M briljerade med resultat över 100 poäng. Som en parentes bör väl nämnas att jag aldrig arbetade som instruktör så skammen över mina bowlingprestationer tynger inte mina axlar. Det gör däremot träningsvärken vilken gör mig påmind om att jag borde träna oftare. Eller mer sällan, då slipper man ju också träningsvärken.


Kvällen efter bowlingen fortsatte på Pustervik, därefter på en trevlig mellanfest. När det var dags att åka hem lyckades jag och M trilla in på en pub nära Operan där vi sprang på en del av ensemblen bakom Guys and dolls. Mycket trevliga diskussioner och samtal, jag och M hoppas på att gå och se föreställningen snart.


Och ja.. dag 16 ägnades åt film och Thai, inget som dokumenterades med Tengil. Ni slipper det, jag lägger upp några extra bilder från dag 15 istället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar